Visa barnets aktiviteter

Panelen Aktivitetssammanfattning ger dig en ögonblicksbild av barnets aktiviteter på enheten under den senaste veckan. Du kan även se aktiviteterna på Norton Family-föräldrakontrollappen för Android. Mer hjälp finns i Visa barnens aktiviteter på Android

Be dina barn att använda Norton Family-webbläsaren för surfaktiviteterna på sina mobila enheter för att få ut det bästa av Norton Family.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v40471070_nortonfamily_help_sv_se
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 13/07/2018