Här hittar du licensavtalet för slutanvändare

Licensavtalet för slutanvändare (EULA) är ett juridiskt avtal som du ingår när du installerar produkten. I avtalet stipuleras dina rättigheter att dela med dig av och använda programvaran samt vilken support du har rätt till.

I licensavtalet för slutanvändare hittar du följande information:

• användningprinciperna för Norton 360 Online

• användningsvillkoren för Norton 360 Online.

Här hittar du licensavtalet för slutanvändare

1. I Utforskaren dubbelklickar du på enheten där Norton 360 Online finns.

2. Dubbelklicka på Program > Norton 360 Online > MUI > version > 09 > 01.

Med version avses versionsnumret för Norton 360 Online.

3. Gör något av följande:

• Om du är bosatt i Nordamerika klickar du på EULA_NorthAmerica.htm.

• Om du är bosatt någon annanstans klickar du på EULA_ International.htm.

Hitta produktens versionsnummer

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v39346047_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 05/04/2011