Meddelande om Norton-uppgifter

Med alternativet Meddelande om Norton-uppgifter kan du välja om du vill se meddelanden när ett automatiskt bakgrundsjobb körs i Norton 360 Online. När datorn är inaktiv kör Norton 360 Online Norton-specifika automatiska bakgrundsuppgifter såsom fullständig systemsökning, automatisk LiveUpdate och Insight-optimering. Som standard visas meddelanden när dessa bakgrundsjobb körs.

När alternativet är aktiverat visas meddelanden om vilka bakgrundsjobb som körs i Norton 360 Online. När alternativet är inaktiverat får du inga meddelanden om bakgrundsjobb i Norton 360 Online.

Alternativet Meddelande om Norton-uppgifter är aktiverat som standard. Du kan inaktivera det här alternativet om du inte vill se meddelanden om bakgrundsjobb. Alternativet påverkar inte körningen av bakgrundsjobb.

Om Norton-uppgifter

Om administrationsinställningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v39337564_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/08/2011