Norton AntiSpam

Med Norton AntiSpam kan du sortera mottagna e-postmeddelanden som skräppost eller godkänd e-post. Godkänd e-post filtreras till inkorgen medan skräppost hamnar i mappen Skräppost.

Norton AntiSpam använder Symantecs Enterprise-klassade teknik för skräppostfiltrering när legitim e-post och skräppost klassificeras. Om e-postmeddelandet klassificeras som skräppost ändrar Norton AntiSpam texten i ämnesraden i meddelandet och skickar tillbaka det till ditt e-postprogram. E-postprogrammet identifierar ändringen i ämnesraden och flyttar meddelandet till antingen skräppostmappen eller Norton AntiSpam-mappen.

När du öppnar e-postprogrammet visas välkomstskärmen. Om du inte vill att välkomstskärmen ska visas i framtiden markerar du Visa inte igen innan du klickar på Stäng.

Om Norton AntiSpam

Konfigurera Klientintegrering

Om verktygsfältet i ditt e-postprogram

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v37793624_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 10/02/2011