Aktivera eller inaktivera Automatisk sökning i Microsoft Office

Eftersom alla Office-filer söks igenom automatiskt så upprätthåller Norton 360 Online en högre säkerhetsnivå. Du kan aktivera Automatisk sökning i Microsoft Office för att skydda datorn mot virusmakron och inbäddade objekt.

Aktivera eller inaktivera Automatisk sökning i Microsoft Office

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Antivirus i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på fliken Sökningar och risker i fönstret Antivirus.

4. Gör något av följande på raden Automatisk sökning i Microsoft Office :

• Om du vill aktivera automatisk sökning i Microsoft Office flyttar du reglaget På/Av åt vänster till läget .

• Om du vill inaktivera automatisk sökning i Microsoft Office flyttar du reglaget På/Av åt höger till läget Av.

5. I fönstret Inställningar klickar du på Verkställ och sedan på Stäng.

Om att söka igenom Office-dokument

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v37634833_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 23/08/2011