Säkerhetsrisk upptäcktes

SONAR (Symantec Online Network for Advanced Response) ger realtidsskydd mot hot och söker proaktivt upp okända säkerhetsrisker på datorn. Fönstret SONAR-information öppnas när SONAR blockerar en misstänkt programaktivitet.

Här är några av alternativen som visas i fönstret:

Vad är det här?

Du kommer till webbplatsen Symantec Security Response där du får mer information om den här typen av misstänkta aktiviteter.

Blockera inte det här beteendet i framtiden

Förhindrar att SONAR automatiskt blockerar det misstänkta programmet.

Norton 360 Online ignorerar bara det misstänkta programmet om den kodade informationen i programmet förblir densamma. Om den kodade informationen i programmet ändras hela tiden så sätter Norton 360 Online det automatiskt i karantän.

Ta bort från säkerhetshistorik

Tar bort den upptäckta misstänkta beteendet från Säkerhetshistorikloggen.

Ändra inställningar för meddelanden om SONAR-blockering

Du kommer till inställningsfönstret där du kan återställa alternativet Visa meddelanden om SONAR-blockering.

Förutom dessa alternativ finns även länken Mer information längst ned i fönstret. Klicka på den om du vill veta mer om säkerhetsrisken.

Om SONAR-skydd

Åtgärder om en säkerhetsrisk hittas

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v37045844_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 30/10/2011