Filer i karantän

Fönstret Filer i karantän visas när du flyttar en intressant fil med säkerhetsomdömet Dålig, Ej testad eller Skadlig till karantän. Filnamnet och platsen där filen laddades ned visas i fönstret Filer i karantän.

När du sätter en programfil i karantän, påverkar det datorns stabilitet. Symantec rekommenderar att du använder Lägg till eller ta bort program i Windows för att avinstallera programmet.

I fönstret Filer i karantän finns följande alternativ:

Sätt den här filen i karantän

Den markerade filen sätts i karantän

När du flyttar en fil till karantän, skickar Norton 360 Online filen till en särskild plats i datorn. Objekt i karantän isoleras från resten av datorn så att de inte kan spridas eller smitta andra filer.

Gör ingenting

Avbryter karantänuppgiften och stänger fönstret Filer i karantän

Du kan återställa filer från karantän när som helst i Norton 360 Online. Du kan återställa en fil som satts i karantän från kategorin Karantän i fönstret Säkerhetshistorik.

Återställa ett objekt från Karantän

Hantera objekt i Karantän

Om Säkerhetshistorik

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v37045017_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 14/03/2011