Ta bort program från programundantag

I fönstret Programundantag finns en lista med alla program som är undantagna från prestandavarningar. Om du vill kan du ta bort alla program som du redan har lagt till i fönstret Programundantag. När du tar bort ett program visas det i en prestandavarning nästa gång programmet överskrider det definierade gränsvärdet för resursanvändning.

Så här tar du bort ett program från programundantag

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Administrationsinställningar under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera under Prestandaövervakning i raden Programundantag.

4. Markera det program du vill ta bort i fönstret Programundantag och klicka på Ta bort.

Om du vill ta bort alla program i fönstret Programundantag klickar du på Ta bort alla.

5. Klicka på Tillämpa i fönstret Programundantag.

6. Klicka på OK.

7. Klicka på Stäng i fönstret Inställningar.

Om prestandavarningar

Konfigurera prestandavarningar

Undanta program från prestandavarningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v37043953_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 27/09/2011