Undanta säkerhetshot från genomsökning

Via fönstren Sökningsundantag och Undantag för realtidsskyddet kan du undanta virus och andra säkerhetshot med hög risk från genomsökning.

Så här undantar du säkerhetshot med hög risk från sökning

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Antivirus i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på fliken Sökningar och risker i fönstret Antivirus.

4. Gör något av följande i Undantag/låga risker :

• Klicka på Konfigurera på raden Objekt att undanta från sökningar.

• Klicka på Konfigurera i raden Objekt som ska uteslutas från upptäckter av Auto-Protect, SONAR och Download Intelligence.

5. Klicka på Lägg till i fönstret som visas.

6. Klicka på bläddra-ikonen i dialogrutan Lägg till objekt.

7. I dialogrutan som visas markerar du det objekt du vill undanta från sökningen.

8. Klicka på OK.

9. Klicka på OK i dialogrutan Lägg till objekt.

10. I fönstret som öppnas klickar du på Verkställ och sedan på OK.

Om Undantag i realtid

Om SONAR-skydd

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v3672136_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 23/08/2011