Undantag i realtid

I fönstret Undantag i realtid kan du välja vilka program som inte ska ingå i Norton 360 Online Auto Protect-sökningar, SONAR-sökningar eller Download Insight.

När du undantar ett program från Norton 360 Online-sökningar så sänks skyddsnivån för din dator, så du bör bara göra det när det verkligen behövs. Om exempelvis ett annat program är beroende av ett säkerhetsriskprogram för att fungera så kan du välja att behålla programmet på datorn. Du bör endast undanta program om du är helt säker på att de inte är smittade.

Om du vill undanta en fil från Download Insight måste du välja en mapp och ladda ned filen till den valda mappen. Du kan t.ex. ladda ned en osäker körbar fil till den här mappen utan att Norton 360 Online tar bort den från datorn. Du bör skapa en ny mapp enbart för Download Insight-undantag.

Du har följande alternativ i fältet Undantag för realtidsskyddet :

Lägg till

Med det här alternativet kan du ange ett nytt undantaget objekt med filnamn eller filnamnstillägg och lägga till det i fönstret Undantag för realtidsskyddet.

Norton 360 Online ignorerar filer av den här typen eller med det här namnet när Auto-Protect-sökningar och SONAR-sökningar utförs. Detta alternativ undantar även undermappar inuti en mapp.

Redigera

Med det här alternativet kan du redigera ett filnamn eller filnamnstillägg i fönstret Undantag för realtidsskyddet.

Ta bort

Med det här alternativet kan du ta bort ett filnamn eller filnamnstillägg från fönstret Undantag för realtidsskyddet.

Undanta säkerhetshot från genomsökning

Om SONAR-skydd