Ändra kommunikationsport för Karta över nätverkssäkerhet

Med inställningarna i kartan över nätverkssäkerhet kan du konfigurera vilken kommunikationsport Norton-produkterna ska använda för att kommunicera med varandra i ett nätverk. Norton-produkter använder som standard kommunikationsport nummer 31077.

Om du ändrar numret på kommunikationsporten för din Norton-produkt så måste du göra samma ändring på alla datorer som är anslutna till ditt hemnätverk. När du hittar fler datorer som använder Installation av fjärrövervakning bör du också se till att samma portnummer används på alla datorer.

Även om det alltså går att ändra kommunikationsportens nummer så rekommenderas du att inte ändra det. Om du ändrar kommunikationsportens nummer måste du använda ett portnummer i intervallet 1 - 65535.

Så här ändrar du kommunikationsport för Karta över nätverkssäkerhet

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Mitt nätverk i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Skriv ett nytt nummer för kommunikationsporten i rutan Kommunikationsport.

Du måste använda samma portnummer för var och en av de enheter som är anslutna till din Karta över nätverkssäkerhet.

4. Klicka på Verkställ.

5. Klicka på Stäng.

Installera fjärrövervakning

Om kartan över nätverkssäkerhet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v36718857_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 31/03/2011