Inaktivera och aktivera översikt över nätverkssäkerhet

Fönstret Översikt över nätverkssäkerhet innehåller en kort sammanfattning av följande funktioner:

• Trådlös säkerhet

• Fjärrövervakning

• Nätverkskarta

• Pålitlighetskontroller

Du får veta mer om hur du kan använda kartan över nätverkssäkerhet för att hantera ditt hemnätverk om du klickar på var och en av funktionerna och läser sammanfattningen. Fönstret Översikt över nätverkssäkerhet visas som standard varje gång du öppnar Karta över nätverkssäkerhet.

Om du inte vill visa fönstret Översikt över nätverkssäkerhet kan du inaktivera det. Datorns prestanda och säkerhet påverkas inte om du inaktiverar fönstret Översikt över nätverkssäkerhet.

Du kan också inaktivera fönstret Översikt över nätverkssäkerhet genom att markera alternativet Visa inte igen som visas nedtill i fönstret Översikt över nätverkssäkerhet.

Så här inaktiverar du översikt över nätverkssäkerhet

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Mitt nätverk i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Flytta reglaget / Av åt höger till läget Av under på raden Välkomstruta vid systemstart under Karta över nätverkssäkerhet.

4. Klicka på Verkställ.

5. Klicka på Stäng.

Så här aktiverar du översikt över nätverkssäkerhet

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Mitt nätverk i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Flytta reglaget / Av åt vänster till läget under Karta över nätverkssäkerhet på raden Välkomstskärm vid systemstart.

4. Klicka på Verkställ.

5. Klicka på Stäng.

Om kartan över nätverkssäkerhet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v36718510_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 04/09/2011