Undanta program från prestandavarningar

I Norton 360 Online har du möjlighet att undanta program från prestandavarningarna. Du kan lägga till program som förbrukar mycket processorkraft, minneskapacitet eller hårddiskutrymme i listan Programundantag. När du lägger till ett program i listan Programundantag så får du ingen varning när programmet överskrider gränsen för resursanvändning.

Så här undantar du ett program från prestandavarningar

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Administrationsinställningar under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera under Prestandaövervakning i raden Programundantag.

4. Klicka på Lägg till i fönstret Programundantag.

5. I dialogrutan Välj ett program går du till programfilen för det program du vill lägga till.

6. Klicka på Öppna.

7. Klicka på Tillämpa i fönstret Programundantag.

8. Klicka på OK.

9. Klicka på Tillämpa i fönstret Inställningar.

10. Klicka på Stäng.

Om prestandavarningar

Konfigurera prestandavarningar

Konfigurera resursanvändningsgräns

Ta bort program från programundantag

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v36704586_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/08/2011