Konfigurera resursanvändningsgräns

Gränsvärdet för systemresurser avgör när Norton 360 Online ska skicka prestandavarningar till dig. När ett visst program överskrider gränsen för resursanvändning får du en prestandavarning.

Så här konfigurerar du ett gränsvärde för resursanvändning

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Administrationsinställningar under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Välj något av följande på raden Resursanvändningsgräns för meddelande under Prestandaövervakning :

Låg

Konfigurerar ett lågt gränsvärde för varningsmeddelanden.

Den här inställningen rekommenderas när du kör datorn på batteri.

Medel

Konfigurerar ett medelhögt gränsvärde för varningsmeddelanden.

Inställningen är som standard angiven till Medel.

Hög

Konfigurerar ett högt gränsvärde för varningsmeddelande

Den här inställningen rekommenderas när datorn utför uppgifter som kräver mer resurser.

4. Klicka på Tillämpa och sedan på Stäng.

Om prestandavarningar

Konfigurera prestandavarningar

Undanta program från prestandavarningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v36700911_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/08/2011