Köra en snabb säkerhetsomdömsessökning

När du utför en snabbsökning söker Norton 360 Online endast igenom aktiva processer och inlästa program. I en snabb säkerhetsomdömessökning söks endast vissa delar av datorn igenom och det går därför snabbare jämfört med en fullständig systemsökning.

Så här kör du en snabb säkerhetsomdömessökning

1. Klicka på Datorsäkerhet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Kör sökningar.

2. Klicka på Snabbsökning under Säkerhetsomdömessökning i fönstret Sökningar.

3. Klicka på Kör.

I fönstret Nortons omdömessökning kan du analysera uppgifterna om de genomsökta filernas pålitlighets- och användningsnivå, resursanvändning och stabilitet.

4. Om det finns någon fil där det står Dålig eller Skadlig i kolumnen Pålitlighetsnivå klickar du på det röda krysset (x).

5. I fönstret Sätt fil i karantän klickar du på Sätt den här filen i karantän.

6. I fönstret Manuell karantän klickar du på Lägg till.

7. Klicka på Stäng.

8. Klicka på Stäng i fönstret Nortons omdömessökning.

Om resultaten från säkerhetsomdömessökningar

Om säkerhetsomdömessökningar

Om sökning i Norton 360 Online

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v36692161_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 23/08/2011