Köra en fullständig säkerhetsomdömessökning

När du kör Fullständig systemsökning genomsöks alla intressanta filer som finns på datorn. Filuppsättningen innehåller filer som behövs för de processer som körs samt för startfiler och inlästa program.

Så här kör du en fullständig säkerhetsomdömessökning

1. Klicka på Datorsäkerhet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Kör sökningar.

2. Klicka på Fullständig systemsökning under Säkerhetsomdömessökning i fönstret Sökningar.

3. Klicka på Kör.

I fönstret Säkerhetsomdömessökning kan du analysera uppgifterna om de genomsökta filernas pålitlighets- och användningsnivå, resursanvändning och stabilitet.

4. Om det finns någon fil där det står Dålig eller Skadlig i kolumnen Pålitlighetsnivå klickar du på det röda krysset (x).

5. I fönstret Sätt fil i karantän klickar du på Sätt den här filen i karantän.

6. I fönstret Manuell karantän klickar du på Lägg till.

7. Klicka på Stäng.

8. Klicka på Stäng i fönstret Nortons omdömessökning.

Om resultaten från säkerhetsomdömessökningar

Om säkerhetsomdömessökningar

Om sökning i Norton 360 Online

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v36692157_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 23/08/2011