Anpassad säkerhetsomdömessökning

I fönstret Anpassad säkerhetsomdömessökning kan du göra en säkerhetsomdömessökning i en enskild lagringsenhet, mapp eller fil. Du kan söka igenom en specifik lagringsenhet, extern enhet, mapp eller fil på datorn och filtrera säkerhetsomdömesfilerna. Säkerhetsomdömessökningen filtrerar filerna utifrån vissa filtreringskriterier. Filer med följande filändelser filtreras och analyseras vid en säkerhetsomdömessökning: exe, scr, sys, dll, drv, ocx och msi.

I Norton 360 Online används en metod baserad på säkerhetsomdömen för att analysera filer och hjälpa dig att hitta misstänkta filer på datorn.

Följande alternativ finns i fönstret Anpassad säkerhetsomdömessökning :

Genomsökning av enhet

Söker igenom en specifik enhet eller flyttbar enhet på datorn.

Genomsökning av mapp

Söker igenom en specifik mapp på datorn.

När de väljer en mapp söks alla filer och undermappar i den mappen igenom.

Genomsökning av fil

Söker igenom en specifik fil på datorn.

Om säkerhetsomdömessökningar

Köra en anpassad säkerhetsomdömessökning

Om resultaten från säkerhetsomdömessökningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v36688513_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 14/02/2011