Ladda ned ny version automatiskt

Om du väljer alternativet Ladda ned ny version automatiskt laddas den senaste versionen av Norton 360 Online ned automatiskt. Du får en uppgradering utan extra kostnad till den senaste versionen av den produkt du har så länge din prenumeration är aktiv.

När alternativet Ladda ned ny version automatiskt är aktiverat laddas eventuella uppdateringar ned automatiskt. Datorn måste vara ansluten till Internet. Vilka uppdateringar som finns varierar beroende på produkt, version och layout.

Om du inte vill få meddelanden om produktuppgraderingar kan du stänga av den här funktionen eller välja alternativet Visa inte detta meddelande igen i meddelandet. Symantec rekommenderar att du installerar den senaste versionen av produkten. Du kan då vara säker på att du har de senaste funktionerna och det mest uppdaterade skyddet mot säkerhetshot.

Produktuppdateringar finns kanske inte för alla versioner av Norton 360 Online.

Om administrationsinställningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v36662098_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 30/10/2011