Norton-menyn

Via Norton -menyn kan du komma åt de olika funktionerna Skydd mot nätfiske, Identity Safe och Norton Safe Web. När du installerar Norton 360 Online läggs Nortons verktygsfält automatiskt in i webbläsarna Internet Explorer, Firefox och Chrome.

Norton 360 Online stöder Google Chrome version 10.0 eller senare.

I Norton -menyn finns följande alternativ:

Rapportera webbplats

Här kan du skicka en rapport till Symantec om den aktuella utvärderingen som skyddet mot nätfiske genomfört.

Minimera verktygsfältet

Minimera Norton-verktygsfältet.

När du markerar det här alternativet försvinner texten Identity Safe och endast ikonen för Identity Safe visas.

Alternativet Minimera verktygsfältet visas endast i Internet Explorer.

Inställningar

Här kan du öppna inställningsfönstret för Identitetsskydd och konfigurera alternativen för Identity Safe.

Community Buzz

Här visas hur andra har bedömt de webbsidor du besöker.

Om du klickar på Community Buzz visas ytterligare information om webbplatserna. Norton Safe Web gör en bedömning av webbplatser och ger detaljerade rapporter om dem. Dessutom kan du läsa vad andra användare har att säga om webbplatserna och lämna egna synpunkter.

Om du inte har någon webbplats öppen kommer du till webbplatsen Norton Safe om du klickar på Community Buzz. Du kan ange en webbadress och läsa säkerhetsinformation om webbplatsen samt se hur Norton och andra användare bedömt den.

Alternativet Community Buzz är endast tillgängligt i engelskspråkiga versioner av Windows.

Gå till webbplatsen för Norton Safe Web

Öppnar webbplatsen Norton Safe Web http://www.safeweb.norton.com.

Aktivera Norton Safe Web / Inaktivera Norton Safe Web

Aktiverar eller inaktiverar Norton Safe Web-funktionen, som gör att du kan surfa säkrare på Internet.

Följande funktioner är unika för Norton Safe Web:

• Visar bedömningsikoner för webbplatser för sökresultat i sökmotorer

• Bedömningsikonen för webbplatser visas när du öppnar en webbsida

Starta självstudier

Här finns självstudierna där du kan lära dig mer om Identity Safe.

Hjälp

Öppnar hjälpsidan för Norton -menyn.

Om Norton-verktygsfältet

Åtkomst till Identity Safe-inställningarna från Norton-verktygsfältet

Åtkomst från menyn Identity Safe

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v36661864_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 03/11/2011