Åtkomst från menyn Identity Safe

Med menyn Identity Safe i Nortons verktygsfält kan du visa och hantera de inloggningsuppgifter, identitetskort och anteckningar som du har sparat.

Du kan också öppna fliken Identitetsskydd i fönstret Inställningar från Identity Safe -menyn.

Dessutom kan du göra följande:

• öppna en webbplats som du har sparat inloggningsuppgifter till

• skicka in feedback om vad du tycker om Identity Safe

• exportera Identity Safe-uppgifter

• importera Identity Safe-uppgifter från en fil som du säkerhetskopierat eller från en flyttbar profil

När du besöker en inloggningssida på webben utan att ha aktiverat Identity Safe visas ett menyfält i Nortons verktygsfält. I det här menyfältet kan du klicka på Ställ in om du vill aktivera och ställa in Identity Safe.

Du kan se Identity Safe-menyn med de inloggningsuppgifter du har sparat även efter att produktens användningstid har löpt ut och du kan använda det här alternativet för att fylla i sparade inloggningsuppgifterna automatiskt. Eftersom skyddet mot nätfiske inaktiveras när produktens användningstid löper ut bör du inte fylla i inloggningsuppgifterna automatiskt. Du kan även se inställningsfönstret för Identitetsskydd. Du kan emellertid inte se eller ändra alla inställningar för identitetsskyddet efter att Norton 360 Online har gått ut.

Så här kommer du åt dina inloggningsuppgifter från menyn Identity Safe.

1. Starta webbläsaren.

2. Öppna menyn Identity Safe i Nortons verktygsfält och välj något av följande:

Sammanfoga flyttbara data (Enhet:\)

Här kan du sammanfoga Identity Safe-data från din flyttbara profil som du har skapat från tidigare versioner av Norton 360 Online.

Det här alternativet visas på Identity Safe -menyn endast om en extern lagringsenhet med en flyttbar profil är ansluten.

Sluta ignorera den här sidan

Välj det här alternativet om du vill fylla i inloggningsinformation automatiskt på den aktuella webbsidan.

Alternativet visas på Identity Safe -menyn endast om du väljer alternativet Ignorera den här sidan under Alternativ.

Senast använda inloggningsuppgifter

Öppnar en lista med de inloggningar som du nyligen använt på datorn.

Endast de senaste fem inloggningarna visas.

Alla inloggningsuppgifter

En lista med alla inloggningar som du har sparade i Identity Safe visas.

Alternativ

Alla olika alternativ som finns i Identity Safe visas.

Alternativen är:

• Redigera inloggningar

Öppna fönstret Redigera inloggningar.

• Redigera identitetskort

Öppna fönstret Redigera identitetskort.

• Redigera anteckningar

Öppna fönstret Redigera anteckningar.

• Inställningar

Här kan du öppna Identitetsskydd i fönstret Inställningar.

• Exportera

Fönstret Exportera Identity Safe-uppgifter öppnas.

• Importera

Fönstret Importera Identity Safe-uppgifter öppnas.

• Ignorera den här sidan

Välj det här alternativet om du inte vill fylla i inloggningsinformation automatiskt på den aktuella webbsidan.

Rapportera problem

Öppnar webbplatsen Feedback till Norton.

Här kan du låta oss veta vad du tycker om Identity Safe. Du kan även rapportera problem som du har med Identity Safe. Du kan välja från en lista med problem eller beskriva problemet.

Fyll i inloggningsfälten

Här kan du visa inloggningsinformationen som du har sparat för den webbplatsen.

Fyll i med identitetskort

Du kan använda ett kort när du besöker en webbsida som har formulär. Alternativet visar de kort du har sparat och du kan välja det du vill använda för att fylla i formuläret.

Alternativet visas bara när du befinner dig på en webbplats som har formulär.

Logga in till Identity Safe / Logga ut ur Identity Safe

Logga ut från eller logga in på Identity Safe.

Du bör alltid logga ut från Identity Safe när du är borta från datorn så att dina Identity Safe-uppgifter är säkra.

Om Norton-verktygsfältet

Åtkomst till Identity Safe-inställningarna från Norton-verktygsfältet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v36661844_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 03/11/2011