Identitetskort

Med Identity Safe kan du redigera eller duplicera ett kort som du har skapat. Först måste du dock låsa upp lösenordsskyddade kort.

Följande kategorier kan användas för att redigera och duplicera kortet:

Allmänt

Du kan ange uppgifter som kortnamn, namn, kön samt födelsedatum. Du kan också ange ett lösenord och få extra säkerhet för ditt kort.

När du skapar ett kort är kortets region inställd på användarens standardregion. Om du går till en annan webbsida än standardregionen och använder kortet på det formuläret är det inte säkert att fälten fylls i korrekt. Ditt kort har till exempel som standard regionen USA, men du är på en fransk webbsida. I detta fall måste du använda kortet med Frankrike som region för att fylla i webbformuläret.

Kontakt

På den här fliken kan du ange kontaktinformation . Kontaktinformation innefattar din e-postadress, postadress och telefonnummer.

Kreditkort

På den här fliken kan du ange kreditkortsinformation. Du kan ange standarduppgifter för kreditkortet, som korttyp, sista giltighetsdatum och kortnummer. Du kan inte ange ett kreditkortsnummer som är längre än 16 siffror.

Av säkerhetsskäl visar inte Identity Safe det fullständiga kreditkortsnumret. Endast de fyra sista siffrorna visas.

Om Redigera kort

Redigera, ta bort eller duplicera kort

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v29131300_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 06/11/2011