Hantera säkerhetskopieringar - filer som ingår i säkerhetskopieringen

Det här är en förhandsgranskning av de filer som ingår i säkerhetskopian. I det här fönstret visas de filer som ingår i en säkerhetskopia. Du kan bland annat se många filer som tagits med och hur stora de är totalt. Du kan även se hur stor varje enskild fil är, liksom var på datorn den finns.

Med hjälp av Sök kan du söka efter vissa filer som du har inkluderat i säkerhetskopieringsuppsättningen. Du kan söka efter filer genom att ange filnamnet, del av filnamnet eller filnamnstillägget. Du kan även använda jokertecken som asterisker (*) för att söka efter filer.

Klicka på olika kategorier under Filtrera resultaten enligt för att visa filer för den kategorin i säkerhetskopian.

Med alternativet Undanta markerade längst ned i fönstret kan du ta bort de markerade objekt från säkerhetskopian.

I det här fönstret visas alla filer som ingår i en säkerhetskopia i en tabell med följande information:

Säkerhetskopieringspost

Visar alla filer i filkategorin som tillhör den säkerhetskopiera du valde

Du ser även var filerna finns och vilken typ av filer det rör sig om.

Storlek

Visar storleken för varje fil i filkategorierna som hör till säkerhetskopian som du valde

Om inte hela sökvägen för en fil visas kan du föra muspekaren över objektet för att visa den.

Lägga till filer och mappar i en säkerhetskopia

Undanta filer och mappar från säkerhetskopiering

Om säkerhetskopieringsuppsättningar

Säkerhetskopiera filer

Om lösningar på problem som kan uppstå vid säkerhetskopiering

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.