Om att visa information om sårbarheter i systemet

Funktionen Intrångsskydd i Norton 360 Online är ett proaktivt skydd mot de intrång som utnyttjar sårbarheter i program och i datorns operativsystem. Nu finns även funktionen Sårbarhetsskydd i Norton 360 Online. Med denna funktion kan du se information om skyddet mot attacker där dessa sårbarheter utnyttjas. I Sårbarhetsskydd kan du se en utförlig lista över de program på din dator som innehåller sårbarheter. Där finns även ingående information om systemets sårbarheter och om det skydd som Intrångsskydd erbjuder för att identifiera en attack. I Sårbarhetsskydd kan du se de sårbarheter som datorn skyddas mot och vilka program dessa sårbarheter finns i.

Om sårbarhetsskydd

Om Intrångsskydd

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v29130808_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 27/10/2011