Safe Surfing

Identitetstjuvar använder ofta vilseledande webbplatser för att försöka lura dig att avslöja privat information. Dessa platser kan vara förtäckta webbutiker eller webbplatser för ekonomiska transaktioner. Norton 360 Online hjälper till att skydda mot identitetsstöld genom att verifiera webbplatserna du besöker.

Med funktionerna Skydd mot nätfiske och Norton Safe Web i Norton 360 Online kan du surfa och utföra transaktioner på Internet på ett säkert sätt.

När du installerar Norton 360 Online läggs Nortons verktygsfält till i Internet Explorer, Chrome och Firefox. Norton 360 Online skyddar dina webbläsare när du aktiverar alternativen under Safe Surfing.

Skydd mot nätfiske och Norton Safe Web är de två alternativ som är tillgängliga under Safe Surfing och alternativen är aktiverade som standard. Funktionen Skydd mot skräppost analyserar säkerhetsnivån på webbplatser du besöker och visar säkerhetsinformation i popup-meddelandet Norton webbplatssäkerhet. Med Norton Safe Web kan du surfa tryggt på webben. När du använder en sökmotor förses varje webbplats med en ikon som visar om den är säker i fönstret med sökresultat.

Du kan inaktivera funktionerna Skydd mot nätfiske och Norton Safe Web i alternativet Safe Surfing på fliken Identitetsskydd i fönstret Inställningar. Om du avaktiverar Safe Surfing (och inga andra komponenter) är du fortfarande skyddad från Internethot via Norton Safe Web. Norton Safe Web söker igenom webbsidor som du besöker och visar popup-meddelandet Norton webbplatssäkerhet om sidornas säkerhetsstatus även när Skydd mot nätfiske är avaktiverat.

Om du stängt av alternativet skydd mot nätfiske, visar Norton 360 Online statusen på webbsidan som du besöker som Sidan ej analyserad. Du kan fortsätta att surfa på nätet, men Norton 360 Online söker eller kontrollerar inte om de webbsidor du besöker är vilseledande.

Om Safe Surfing

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v26540171_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 15/09/2011