Om Safe Surfing

Safe Surfing består av funktionerna Norton Safe Web och Skydd mot nätfiske. Med skyddet mot nätfiske analyseras säkerhetsnivåerna på de webbplatser du besöker och säkerhetsinformation visas i popupfönstret Norton webbplatssäkerhet. Med Norton Safe Web kan du surfa tryggt på nätet, för när du använder en sökmotor förses varje sökresultat med en ikon som visar om webbplatsen är säker.

När du installerar Norton 360 Online så läggs Nortons verktygsfält till i Internet Explorer, Firefox eller Chrome. Norton 360 Online skyddar dina webbläsare när du aktiverar skyddet mot nätfiske och Norton Safe Web i Safe Surfing under Identity Safe-alternativet i fönstret Inställningar för Norton 360 Online.

Skyddet mot nätfiske och Norton Safe Web fungerar med webbläsarna Internet Explorer, Firefox och Chrome.

Om du inaktiverar skyddet mot nätfiske och Norton Safe Web kan det hända att Identity Safe automatiskt fyller i dina användaruppgifter och annan konfidentiell information på bedrägliga webbplatser. Du bör inte surfa på nätet när skyddet mot nätfiske och Norton Safe Web är inaktiverade.

Om skydd mot nätfiske

Om Norton Safe Web

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v26540160_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/08/2011