Misstänkt e-postmask

Fönstret Misstänkt e-postmask innehåller olika åtgärder som du kan vidta mot misstänkta e-postmaskar.

Här finns allmän information om den misstänkta masken och hur den kan påverka din dator.

I Misstänkt e-postmask väljer du också vilken åtgärd som ska vidtas för filen. Följande alternativ finns:

Återställning

Återställer det misstänkta e-postmeddelandet från karantän till din dator.

Det här alternativet är endast tillgängligt för upptäckta virus.

Ta bort från historik

Tar bort e-postmasken som satts i karantän från Säkerhetshistorikloggen.

Skicka till Symantec

Skickar säkerhetsrisken till Symantec.

I en del fall kanske du misstänker att ett objekt är smittat trots att Norton 360 Online inte identifierar objektet som en e-postmask. I sådana fall kan du använda det här alternativet för att skicka objektet till Symantec för ytterligare analys.

Förutom dessa alternativ finns även länken Mer information längst ned i fönstret. Klicka på den om du vill veta mer om säkerhetsrisken.

Åtgärder om en säkerhetsrisk hittas

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v26448133_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 16/02/2011