Importera inloggningar

Du kan importera de inloggningsuppgifter du har sparat i Internet Explorer till Identity Safe. När du har skapat ett Identity Safe-valv öppnas fönstret Installation av Identity Safe genomförd.

Du kan importera inloggningsuppgifter från det här fönstret. De importerade inloggningsuppgifterna visas sedan i menyn Identity Safe i Norton-verktygsfältet samt i fönstret Redigera inloggningar. De importerade inloggningarna kan användas på precis samma sätt som de inloggningar du skapar.

Så här importerar du inloggningar

1. Klicka på Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera identitetsskydd.

2. Klicka på Konfigurera i raden Installation av Identity Safe under Identity Safe.

3. Konfigurera Identity Safe.

4. Gör något av följande i fönstret Installation av Identity Safe genomförd :

• Markera kryssrutan Importera inloggningsuppgifter från Internet Explorer om du vill importera alla de inloggningsuppgifter som finns sparade i webbläsaren.

• Avmarkera kryssrutan Importera inloggningsuppgifter från Internet Explorer om du inte vill importera alla de inloggningsuppgifter som finns sparade i webbläsaren.

5. I fönstret Identity Safe har konfigurerats klickar du på Klar.

Om konfiguration av Identity Safe-profilen

Skapa lokalt valv

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v26298391_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 29/08/2011