Redan installerat?

Via dialogrutan Redan installerat? kommer du åt Identity Safe-profilen som du skapade i en tidigare version av Norton 360 Online och kan föra över den till din aktuella version. Anta att du uppgraderar Norton 360 Online version 3.0 till den senaste versionen och vill behålla din nuvarande Identity Safe-profil. Då är det bara till att använda Redan installerat? för att överföra din profil till den nya programversionen.

Ange lösenordet till Identity Safe-profilen i textrutan Lösenord om du vill överföra profilen. Du kan klicka på länken till Lösenordsledtråd för att visa ledtråden du angav när du konfigurerade Identity Safe. Om du inte vill använda den gamla profilen väljer du Hoppa över och skapar en ny Identity Safe-profil.

Om Identity Safe

Om konfiguration av Identity Safe-profilen

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v26179662_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 04/11/2011