Norton Insight Network

I Norton Insight Network -fönstret kan du visa det sammanlagda antalet filer som analyseras med data som flera miljoner Norton Community Watch-användare har delat. Norton 360 Online använder Insight Protection för att ansluta till Norton Community Watch och få information om framväxande hot. För att du ska kunna använda Insight Protection måste datorn vara ansluten till Internet.

Du kommer till fönstret Norton Insight Network genom att klicka på alternativet Insight Protection som finns i fönstret Prestanda.

Om din dator inte är ansluten till Internet uppmanas du att kontrollera din Internetanslutning för att visa den senaste informationen.

Det här fönstret visar antalet kända godkända filer, antalet okända filer och antalet skadliga filer.

I det här fönstret visas även hur stor del av filerna som är kända, okända och skadliga av det totala antalet filer som är tillgängliga i Norton Community.

Följande information finns i fönstret Norton Insight Network :

• Antal filer

Du kan se det totala antalet filer som analyseras av Symantec inom Norton Community.

• Status

Visar status för Internetanslutningen.

Om din dator inte är ansluten till Internet visas statusen som offline och du uppmanas kontrollera din Internetanslutning. Du kan uppdatera status för din Internetanslutning genom att klicka på flippikonen.

Om Norton Community Watch

Om System Insight

Inaktivera och aktivera Insight Protection

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v25466853_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 02/11/2011