Tjänst

En aktiv prenumeration på Norton 360 Online behövs för att skydda datorn från säkerhetshot och risker.

Norton 360 Online kontrollerar din produkts status på Symantec-servern. Kontrollera att datorn är uppkopplad mot Internet om du har problem med att kontrollera prenumerationsstatusen. Om problemen kvarstår kontrollerar du inställningarna för brandväggen och föräldrakontroll som eventuellt kan blockera anslutningen. Klicka på Försök igen när du har kontrollerat inställningarna.

Om din tjänsteprenumeration har gått ut eller håller på att gå ut måste du förlänga prenumerationen. Om du inte gör detta kommer alla säkerhetsfunktioner att inaktiveras.

Om att hålla skyddet uppdaterat

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v25422500_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 22/04/2011