File Insight

Norton 360 Online ger information om Intressanta filer och filer som du laddar ner och installerar på datorn. Med hjälp av säkerhetsomdömet från Norton 360 Online kan du bedöma pålitlighetsnivån och säkerheten för filen. Information om dessa filer visas i fönstret File Insight.

I fönstret File Insight visas följande:

• Filtypen och filnamnet

• Datum när filen installerades

• Datum när filen senast användes

• Filens härkomst

• De åtgärder som filen utför i systemet

• På vilken nivå filerna använder datorresurserna

• Information om pålitlighetsnivån och Community-användningen för filen

• Några av de åtgärder som filen utför i systemet

Du kan också avgöra om det är en startfil och se vilket datum filen senast användes.

I File Insight finns även sökvägen till filen. Dessutom kan du kopiera data från fönstret File Insight till Urklipp och spara dessa för framtida bruk.

Du kan hämta mer information i avsnittet Självstudier för Norton-produkter på Symantecs hemsida via länken Mer information i fönstret File Insight.

Om fönstret File Insight

Om Download Insight

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v25422311_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 15/02/2011