Borttagning av säkerhetsrisk

Ta bort säkerhetsrisker från datorn via fönstret Borttagning av säkerhetsrisk. När du klickar på Ta bort den här filen i Norton 360 Online tas säkerhetsrisken bort och flyttas till karantänen i Säkerhetshistorik. Vissa program behöver andra program som är klassade som säkerhetsrisker för att fungera. I det här fallet kan du återställa säkerhetsrisken för att återfå funktionen i ett program som kräver ett riskprogram för att köras.

Här visas också namn, kategori, nivå, status och vilken åtgärd som rekommenderas för att lösa säkerhetsrisken. Visa informationen innan du tar bort säkerhetsriskobjektet.

Hantera objekt i Karantän

Om Säkerhetshistorik

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v24974613_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 10/02/2011