Prestanda

I fönstret Prestanda visas en förstorad vy över processoranvändningen för processer som körs i systemet. Ett diagram visas med detaljerade uppgifter om total processoranvändning samt om processoranvändningen för varje process.

Diagrammet i fönstret Prestanda visar processoranvändningen i realtid. Diagrammet uppdateras varje sekund och visar prestanda under de senaste 90 minuterna eller från det ögonblick du startade datorn. Diagrammet uppdateras var femtonde sekund.

Diagrammen går från höger till vänster med de senaste uppgifterna längst till höger. Det blå mönstret i diagrammet representerar hela systemets användning och det rosa mönstret visar processoranvändningen per process. När du öppnar fönstret Prestanda visas det rosa mönstret i processordiagrammet endast för de senaste 10 minuterna.

Om övervakningar av systemaktiviteter

Om processor- och minnesdiagram

Visa processor- och minnesdiagram

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v24879983_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 05/04/2011