Aktivera eller förnya Norton-prenumerationen

Visste du detta? Många prenumerationsplaner tillåter att du förlänger ditt Norton-skydd till flera enheter utan extra kostnad.

Mer information.

En giltig Norton-prenumeration ser till att din säkerhet alltid är aktuell. Du måste aktivera eller förnya din prenumeration innan testversionen eller prenumerationen upphör för att fortsätta att använda alla Norton-funktionerna och hålla din dator skyddad.

Om du skaffade Norton-prenumerationen från Norton Online Store eller en tjänsteleverantör sker aktiveringen automatiskt när du laddar ner och installerar Norton genom att logga in till ditt konto. Om aktiveringen misslyckades på grund av ett fel eller om du hoppade över det under installationen, använd informationen nedan för att slutföra aktiveringen eller förnyelsen av din prenumeration. Du kan även använda informationen om du köpte Norton-prenumerationen på annat sätt, laddade ner en testversion eller skaffade prenumerationen från en tjänsteleverantör.

Din dator måste vara ansluten till internet för att kunna slutföra aktiverings- eller förnyelseprocessen. Du kan även använda Nortons automatiska förnyelsetjänst för oavbrutet skydd.

Välj ett av följande sätt för att aktivera eller förnya din prenumeration:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v24808774_ns_retail_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 13/05/2019