Aktivera eller förnya Norton-prenumerationen

Visste du detta? Många prenumerationsplaner tillåter att du förlänger ditt Norton-skydd till flera enheter utan extra kostnad.

Klicka här för att få veta hur.

En giltig Norton-prenumeration ser till att din säkerhet alltid är aktuell. Du måste aktivera eller förnya din prenumeration innan testversionen eller prenumerationen upphör för att fortsätta att använda alla Norton-funktionerna och hålla din dator skyddad.

Om du köpte din Norton-prenumeration från Norton Online Store sker aktiveringen automatiskt när du laddar ner och installerar Norton genom att logga in till ditt konto. Om aktiveringen misslyckades på grund av ett fel eller om du hoppade över det under installationen, använd informationen nedan för att slutföra aktiveringen eller förnyelsen av din prenumeration. Du kan även använda denna information om du köpte din Norton-prenumeration på annat sätt eller laddade ner en testversion.

Välj ett av följande sätt för att aktivera eller förnya din prenumeration:

Din dator måste vara ansluten till internet för att kunna slutföra aktiverings- eller förnyelseprocessen. Se Åtgärda internetanslutningen om du har problem med anslutningen. Se Vanliga frågor om förnyelse av Norton och att köpa nya produkter för vanliga frågor om förnyelse.

Du kan använda Nortons automatiska förnyelsetjänst för oavbrutet skydd. Mer information finns i Vanliga frågor om Nortons automatiska förnyelsetjänst.

Om det uppstår problem med förnyelsen kan du läsa Ha koll på din prenumerationsstatus.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v24808774_ns_retail_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 15/11/2018