Tjänst

Om du inte har en aktiv prenumeration på Norton 360 Online skyddas inte datorn från säkerhetshot och risker.

Norton 360 Online är aktiv så länge som säkerhetstjänsten är aktiv hos Internetleverantören. Om säkerhetstjänsten inte är aktiv kan du inte ladda ner några uppdateringar, och programvaran fungerar inte längre. Kontakta Internetleverantören om du har problem med aktiveringen av tjänsten.

Om att hålla skyddet uppdaterat

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v24808774_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 05/04/2011