Aktivera eller förnya NortonLifeLock-prenumerationen

En giltig prenumeration ser till att din säkerhet alltid är aktuell. Du måste aktivera eller förnya din prenumeration innan testversionen eller prenumerationen upphör för att fortsätta att använda alla Norton-funktionerna och hålla din dator skyddad.

Din dator måste vara ansluten till internet för att kunna slutföra aktiverings- eller förnyelseprocessen. Du kan även använda Nortons automatiska förnyelsetjänst för oavbrutet skydd.

Om du ser meddelandet "Fel 2: Aktiveringsnyckel känns inte igen ..." när du aktiverar Norton Utilities Premium ska du läsa Fel: "Fel 2: Aktiveringsnyckel känns inte igen ..." vid aktivering av Norton Utilities Premium.

Välj ett av följande sätt för att aktivera eller förnya din prenumeration:

Om du köper en annan prenumerationsplan under förnyelsen ändras prenumerationsplanen och du får en ny produktnyckel med den förnyade prenumerationen. I så fall kan du göra något av följande:

• Ladda ner och installera den köpta prenumerationen på varje enhet du vill skydda. Du kan göra det direkt efter köpet eller genom att logga in på ditt konto.

• Aktivera produkten med hjälp av den produktnyckel som är kopplad till den nya prenumerationen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v24808774
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 28/03/2021