Aktivera eller förnya Norton-prenumerationen

En giltig prenumeration ser till att din säkerhet alltid är aktuell. Du måste aktivera eller förnya din prenumeration innan testversionen eller prenumerationen upphör för att fortsätta att använda alla Norton-funktionerna och hålla din dator skyddad.

Datorn måste vara ansluten till internet för att kunna slutföra aktiverings- eller förnyelseprocessen.

Välj ett av följande sätt för att aktivera eller förnya din prenumeration:

Vanliga aktiveringsfel

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v24808774
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 06/08/2021