Download Insight

Fönstret Download Insight visas när du:

• Kör eller installerar en okänd fil på datorn när alternativet Download Insight - Fullständig rapport har angetts till Endast okända.

• Kör eller installerar en säker eller okänd fil på datorn när alternativet Download Insight - fullständig rapport har angetts till Alltid.

• Kör eller installerar en instabil fil på datorn när funktionen Varning vid dålig stabilitet är aktiverad.

I fönstret visas sådan information om filen som namnet på och webbadressen till källan som filen laddades ned från. Du kan också se sådan information som filens pålitlighetsnivå, communityanvändning samt hur länge sedan det var filen släpptes och hur stabil filen är.

Stabilitetsbedömningen för filen varierar beroende på vilket operativsystem du har.

I fönstret Download Insight visas olika åtgärdsalternativ som du kan välja när du vill utföra en åtgärd på den fil du har laddat ned. Vilka alternativ som finns tillgängliga beror på vilket skyddsomdöme den nedladdade filen har. Här är några av de alternativ som visas i fönstret:

Hindra detta program från att köras

Du behåller programmet på datorn men det installeras inte.

Ta bort filen från datorn

Filen tas bort från datorn.

Kör programmet ändå

Det körbara programmet installeras.

Förutom dessa alternativ finns även följande i Download Insight.

Mer information

Här får du den vitala information som du bör känna till om filen.

När du klickar på länken Mer information öppnas fönstret File Insight. Här visas information som ursprung, aktivitet, pålitlighetsnivå och Community-användning av filen.

Inställningar

Här visas de aktuella Download Insight-inställningarna.

När du klickar på länken Inställningar öppnas fönstret Inställningar. I detta fönster visas inställningarna för Download Intelligence -alternativen.

Tillåt alltid denna fil (om Kör har valts).

Här anger du om du vill få en Download Insight-varning igen när du försöker köra samma fil.

Alternativet är markerat som standard. När du markerar detta alternativ visas ingen Download Insight-varning när du laddar ner eller installerar samma fil igen.

Du kan också klicka på länken Mer information för att komma till Symantecs webbplats och söka efter mer information om filen där. Alternativet visas längst ned i fönstret.

Om Download Insight

Avaktivera och aktivera Download Intelligence

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v24777445_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 07/11/2011