Norton Autofix

När du klickar på Support i listrutan Support genomför Norton Autofix en snabbgenomsökning av datorn med hjälp av Autofix-teknik. Problem korrigeras automatiskt i Autofix-sökningen, så du behöver inte göra något själv.

Om Autofix-sökningen påträffar ett problem följer du anvisningarna på skärmen för att lösa det. Om problemet kvarstår kan du gå till Nortons supportwebbplats genom att klicka på Öppna supportwebbplatsen där du hittar ytterligare support online och kontaktinformation.

Om Norton Autofix

Lösa ett problem med Norton Autofix

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v24646889_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 07/11/2011