Dokumentet du söker är inte tillgängligt

Dokumentet du söker är inte tillgängligt. Detta kan ha flera orsaker:

Felaktig länk

• Du kan ha skrivit fel eller klickat på en felaktig länk. Kontrollera att du har skrivit eller kopierat länken korrekt.

Dokumentet gäller en äldre produkt

• Det dokument du försöker få åtkomst till gäller en äldre version av Norton-produkten och är inte tillgängligt. Vi rekommenderar att du uppdaterar din Norton-produkt till den senaste versionen.

Om du har en gällande prenumeration är du berättigad att ladda ner den senaste versionen av din Norton-produkt från Norton Update Center. De senaste versionerna av Norton-produkterna ger det mest uppdaterade skyddet med de senaste funktionerna och förbättringarna av prestanda.

Om du fortsätter att använda den äldre versionen kan du ladda ner produkthandboken och få information om Norton-produkten. Klicka på versionsnumret för din Norton-produkt:

Produkt

Version

Version

Norton 360

21.x

20.x

Norton Internet Security

21.x

20.x

Norton AntiVirus

21.x

20.x

Behöver du hjälp med att ta reda på din version av Norton-produkten?

Dokumentet är inte längre tillgängligt

• Det dokumentet du söker är kanske inte längre tillgängligt. Du kan leta efter lösningar med hjälp av sökrutan högst upp på den här sidan.