Regler för brandvägg: avancerade

Du kan använda fliken Avancerat för att:

• Hålla reda på alla nätverkshändelser som stämmer överens med en allmän regel för nätverkstrafik.

• Tillämpa en regel på nätverkshändelser som använder Teredo-protokoll.

I det här fönstret kan du kryssa i alternativet Skapa en loggpost i säkerhetshistoriken. Alternativet skapar en loggpost när en kommunikationshändelse som stämmer överens med brandväggsregeln inträffar. Kryssar du i alternativet Tillämpa regel tillämpas regeln på all IPv6 Nat Traversal-nätverkstrafik.

Om du valt alternativet Monitor i fönstret Åtgärd, kommer alternativet Skapa en loggpost i säkerhetshistoriken att markeras automatiskt. Det går inte att inaktivera det här alternativet genom att avmarkera kryssrutan eftersom det är en standardinställning. Händelseloggen visas under kategorin Brandväggsaktiviteter i fönstret Säkerhetshistorik.

Alternativet Tillämpa regel markeras automatiskt när din dator använder Teredo-protokoll för nätverkskommunikation.

Använda guiden Lägg till regel

Om brandväggsregler

Lägga till regler för nätverkstrafik och programregler

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23967840_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 05/08/2011