Produktkonfiguration

För att kunna öppna kartan över nätverkssäkerhet måste drivrutinen för Symantec Security först konfigureras. När du öppnar kartan över nätverkssäkerhet för första gången ser Norton 360 Online till att drivrutinen för Symantec Security installeras. När drivrutinen för Symantec Security har konfigurerats kan du använda kartan över nätverkssäkerhet och alla dess funktioner

Under installationen av drivrutinen avbryts din nätverksanslutning tillfälligt.

Om ett fel inträffar under installationen av drivrutinen för Symantec Security skapas; en detaljerad rapport om felet. Du kan skicka rapporten till Symantec för vidare analys genom att klicka på Skicka. Vill du inte skicka rapporten till Symantec klickar du på Avbryt.

Den detaljerade felrapporten som skapas av Norton 360 Online är helt konfidentiell, anonym och innehåller ingen personlig information.

Om kartan över nätverkssäkerhet

Visa enheter på Karta över nätverkssäkerhet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23954056_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 09/02/2011