Produktkonfiguration

För att kunna öppna kartan över nätverkssäkerhet måste drivrutinen för Symantec Security först konfigureras. När du öppnar kartan över nätverkssäkerhet för första gången ser Norton 360 Online till att drivrutinen för Symantec Security installeras. När drivrutinen för Symantec Security har konfigurerats kan du använda kartan över nätverkssäkerhet och alla dess funktioner.

Under installationen av drivrutinen avbryts din nätverksanslutning tillfälligt.

Installationsprocessen kan inte fortsätta om nätverkets kontrollpanel är öppen. Stäng kontrollpanelen och klicka sedan på Fortsätt i fönstret Produktkonfiguration.

Om samma fönster kommer upp igen efter att du stängt nätverkets kontrollpanel får du starta om datorn och försöka installera drivrutinen igen.

Om kartan över nätverkssäkerhet

Visa enheter på Karta över nätverkssäkerhet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23954050_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 09/02/2011