Produktkonfiguration

För att kunna öppna kartan över nätverkssäkerhet måste drivrutinen för Symantec Security först konfigureras. När du öppnar kartan över nätverkssäkerhet för första gången ser Norton 360 Online till att drivrutinen för Symantec Security installeras. När drivrutinen för Symantec Security har konfigurerats kan du använda kartan över nätverkssäkerhet och alla dess funktioner.

Under installationen av drivrutinen avbryts din nätverksanslutning tillfälligt.

Du kan inte installera drivrutinen för Symantec Security medan du kör LiveUpdate. Du få antingen vänta tills Norton LiveUpdate har körts färdigt eller stänga av Norton LiveUpdate innan du installerar drivrutinen för Symantec Security.

Om kartan över nätverkssäkerhet

Visa enheter på Karta över nätverkssäkerhet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23954044_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 09/02/2011