Produktkonfiguration

För att kunna öppna kartan över nätverkssäkerhet måste drivrutinen för Symantec Security först konfigureras. När du öppnar kartan över nätverkssäkerhet för första gången ser Norton 360 Online till att drivrutinen för Symantec Security installeras. När drivrutinen för Symantec Security har konfigurerats kan du använda kartan över nätverkssäkerhet och alla dess funktioner.

Under installationen av drivrutinen avbryts din nätverksanslutning tillfälligt.

I fönstret Produktkonfiguration får du hjälp igenom hela konfigurationsprocessen. Du kan klicka på Fortsätt för att sätta igång installationen av drivrutinen. När installationen är klar får du ett meddelande i fönstret Produktkonfiguration om att installationen av drivrutinen för Symantec Security slutförts. Du kan klicka på Stäng om du vill stänga fönstret Produktkonfiguration och istället visa fönstret Karta över nätverkssäkerhet.

Om kartan över nätverkssäkerhet

Visa enheter på Karta över nätverkssäkerhet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23953982_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 09/02/2011