Inaktivera och aktivera Webbfråga

Norton AntiSpam använder filter som finns lokalt på datorn för att identifiera skräppost. De e-postmeddelanden som inte identifieras som skräppost söks sedan igenom en gång till i webbfrågefiltret. Webbfrågefiltret analyserar meddelandenas signatur och nummertecken i webbadressen och klassificerar dem som skräppost eller som legitima.

Om e-postmeddelandet identifieras som skräppost ändrar Norton AntiSpam texten på ämnesraden i meddelandet. Norton AntiSpam skickar sedan e-postmeddelandet till ditt e-postprogram. Utifrån fördefinierade e-postregler flyttar sedan e-postprogrammet e-postmeddelandet till din skräppost- eller Norton AntiSpam-mapp.

Symantec rekommenderar att du har funktionen Webbfråga aktiverad. Är funktionen Webbfråga avaktiverad har du sämre skydd mot e-postmeddelanden som innehåller försök till nätfiske och skräppostadresser.

Så här inaktiverar du webbfrågefiltret

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Skydd mot skräppost under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Flytta reglaget På/Av åt höger till läget Av på raden Webbfråga på fliken Filtrera.

4. Klicka på Verkställ.

5. Klicka på Stäng.

Så här aktiverar du webbfrågefiltret

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Skydd mot skräppost under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Flytta reglaget På/Av åt vänster till läget på raden Webbfråga på fliken Filtrera.

4. Klicka på Verkställ.

5. Klicka på OK

Webbfråga

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23921105_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 31/10/2011