Ställa in Feedback -funktionen

E-postmeddelanden i e-postprogrammet kan ibland bli felaktigt klassificerade som skräppost eller legitim e-post. Med funktionen Feedback kan du skicka e-postmeddelanden som fått fel omdöme till Symantec för analys.

Alternativet Feedback är endast tillgängligt när Microsoft Outlook eller Outlook Express har installerats på din dator.

Så här ställer du in Feedback -funktionen

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Skydd mot skräppost under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Välj något av följande tre alternativ på raden Feedback på fliken Klientintegrering :

E-postmeddelanden med fel omdöme skickas automatiskt till Symantec när du ändrar klassificeringen.

Fråga först

När du har angett huruvida ett e-postmeddelande är skräppost eller inte blir du tillfrågad om det felklassificerade e-postmeddelandet ska skickas till Symantec

Av

Det felklassificerade e-postmeddelandet skickas inte till Symantec.

4. Klicka på Verkställ.

5. Klicka på Stäng.

Konfigurera Klientintegrering

Om inställningar i Norton AntiSpam

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23921098_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 31/10/2011