Om att söka igenom Office-dokument

Norton 360 Online skyddar Office-dokument som du tar emot i e-postmeddelanden, hämtar från Internet eller öppnar från flyttbara lagringsmedier. Eftersom alla Office-filer söks igenom automatiskt ger Norton 360 Online en högre säkerhetsnivå. Norton 360 Online söker igenom Office-filer när du öppnar dem.

Du kan använda alternativet Automatisk sökning i Microsoft Office i fönstret Inställningar för att söka igenom dokument som är skapade i något av följande Microsoft Office-program:

winword.exe

Microsoft Word

excel.exe

Microsoft Excel

powerpnt.exe

Microsoft PowerPoint

visio.exe

Microsoft Visio

msaccess.exe

Microsoft Access

winproj.exe

Microsoft Project

Norton 360 Online söker igenom Office-dokumenten och skyddar mot hot (däribland virusmakron och smittade inbäddade objekt).

Alternativet Automatisk sökning i Microsoft Office som finns under Datorsökningar i inställningsfönstret Skydd mot virus är som standard inaktiverat. Aktivera alternativet om du vill söka igenom Microsoft Office-filer automatiskt.

Aktivera eller inaktivera Automatisk sökning i Microsoft Office

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23920848_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 12/04/2011