Om SONAR-skydd

SONAR (Symantec Online Network for Advanced Response) ger realtidsskydd mot hot och söker proaktivt upp okända säkerhetsrisker på datorn. SONAR identifierar framväxande hot baserat på programbeteenden. Med SONAR upptäcks hot snabbare än med de traditionella signaturbaserade teknikerna. SONAR upptäcker och skyddar dig mot skadlig kod till och med innan virusdefinitioner finns tillgängliga via LiveUpdate.

SONAR övervakar din dator genom att göra heuristiska sökningar efter skadlig aktivitet.

SONAR blockerar och tar bort högriskhot automatiskt. Du får meddelande när Norton 360 Online upptäcker och tar bort högriskhot. SONAR ger dig största möjliga kontroll över lågriskhot som upptäcks. Du kan också undertrycka SONAR-meddelanden genom att avmarkera alternativet Visa meddelanden om SONAR-blockering.

Om du klickar på länken Visa detaljer i varningsmeddelandet så visas en sammanfattning av de högriskhot som har åtgärdats. Du kan se mer information under Åtgärdade säkerhetsrisker i fönstret Säkerhetshistorik.

Inaktivera och aktivera SONAR-skydd

Om Undantag i realtid

Om Undantagna signaturer